"Educació del moviment" o "Educació pel moviment"?
Espere, entre tots, poder contestar aquesta pregunta a final de curs.

sábado, 14 de marzo de 2015

CON LOS NIÑOS NO SE JUEGA Autor: Enrique Martínez Reguera.

He recordat que em vaig llegir aquest llibre fa un temps i justament, a arrel de l'assaig de: << Què és educar? >> em va vindre al cap. El recomane a tots els companys i lectors del blog, espere que us agrade.
Us deixe una xicoteta idea sobre el contingut del llibre, ja que no me'n recorde massa bé... Promet tornar-me'l a llegir!!


Quantes vegades he sentit o hem dit: << Com han canviat els xiquets de quan era xicotet fins ara!!>>; ho diem referint-nos a que els d'ara no són com abans, ni els d'abans són com els anteriors... Abans eren més obedients, tenien major respecte als pares i als mestres; ara la majoria són malparlats, inclús violents (tenim un exemple en els programes de Cuatro: Hermano Mayor, Supernany, etc.). Els motius del canvi no es solen anomenar. Si que és veritat que hi ha qui diu que ara es dona més mànega ampla, però hi ha molt més perquè el xiquet quan naix, ho fa predisposat a: percebre, observar, acceptar, aprendre i adaptar-se al context o situació en el que li toque viure perquè serà l'única garantia de supervivència.
Per tant, és evident que si els xiquets han canviat, serà perque la societat ha canviat i el món que els oferim és ben distint al de la nostra infància.

No hay comentarios:

Publicar un comentario