"Educació del moviment" o "Educació pel moviment"?
Espere, entre tots, poder contestar aquesta pregunta a final de curs.

domingo, 3 de mayo de 2015

El sexisme desde menuts

 

Quantes vegades anem a comprar un regal per a un xiquet i comprem el cotxe de joguina? I quan és per a una xiqueta?
Aquest spot fa referència a l'ús no sexista dels joguets. Pretén eixir de l'estereotip del cotxe per als xiquets i la nina per a les xiquetes. Aquest ha quedat implícit en la nostra cultura: invisible, inconscient, subtil, etc.; (Bonal, 1997) i es manifesta de manera latent.

Espere que l'expert en sexisme del meu grup em proporcione informació per poder fer un comentari més complet. Així i tot, convide al grup d'experts en sexisme a aportar tot el que vulguen per entendre bé aquesta situació/ideologia.





2 comentarios:

  1. Al final, una tarea de la educación es intentar compensar. POr eso es bueno ver ejemplos positivos que contrasten tanto desequilibrio existente en los discursos públicos (los que aparecen en radio, televisíon, prensa...) sobre la práctica deportiva y el género. TAmbién resulta esperanzador que muchos catálogos de casas de material deportivo hayan incorporado la diversidad, no solo de género sino de raza, en las fotos ilustrativas de sus productos. Excepto, claro, en algunos casos: http://www.elksport.com/productos/expresion-corporal-y-musica/poms.html

    Para que quede claro: los pompones son para que las niñas animen a los niños a que ganen.

    ResponderEliminar
  2. Una consideració técnica: Qui es Bonal, 1997? Millor fica un enllaç o posa la referència bibliografica al final del post.

    ResponderEliminar